Container plaatsing

Wij plaatsen containers in diverse fotmaten

container

Van kliko tot 40 kube container

Voor de opslag van metaal en ander schroot kunt u als zakelijke en particuliere klant door ons een container laten plaatsen. Samen met u stellen wij vast welke container geschikt is voor uw aanvraag en bepalen wij in overleg met u de ophaalfrequentie. Bij Tijo Reuvers Recycling heeft u allerlei opties, van een kliko tot een container van wel 40 kubieke meter. Wij kijken zorgvuldig naar het volume, de aanwezige ruimte op uw terrein en de mogelijkheid om gescheiden of ongescheiden uw schroot en metaal te verzamelen.

Wij beschikken over containers van allerlei soorten en maten. Tijo Reuvers Recycling heeft containers van 3 tot wel 40 kubieke meter met een open bovenkant of met deuren. Ook is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kliko te plaatsen, die gebruikt kan worden voor het opbergen van kleinere hoeveelheden schroot. Met de containers van Tijo Reuvers Recycling wordt uw schroot, oud ijzer en ander metaal op een efficiënte en milieuverantwoorde wijze afgevoerd. Bij regelmatige afvoer is een ruilsysteem mogelijk, zodat het voor u steeds mogelijk is om uw metalen in één of meer containers op te slaan. De containers worden op afroep omgeruild. Zo bent u altijd van alle gemakken voorzien.

Beschikt u niet over voldoende ruimte voor het permanent plaatsen van een container, of heeft u éénmalig een partij metalen die afgevoerd dient te worden, dan kunt u een container aanvragen voor één of enkele dagen, zodat u deze kunt vullen wanneer het u uitkomt. U beschikt bij Tijo Reuvers Recycling ook over de mogelijkheid om uw oud ijzer op te laten knijpen door één van onze wagens met knijpkraan. Zo heeft u geen container nodig en bent u toch snel van uw schroot afval af. Maak vrijblijvend een afspraak, wij zullen dan langskomen en het metaalafval beoordelen, op basis daarvan zal Tijo Reuvers Recycling een passend prijsvoorstel voor uw metaalafval geven. De afgehaalde lading wordt afgewogen en er wordt een weeg bon gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Wij betalen u vervolgens per kilo uit.  

U kunt in de container plaatsen: schroot en oud ijzer. Alle metalen, zoals koper, messing, roestvrijstaal (rvs), aluminium, zink en lood. Loodaccu’s, kabels en elektromotoren. Elektronica, zoals computers, telefoons en printers.

zakelijk

Als zakelijke klant kunt u bij Tijo Reuvers Recycling al uw schroot en andere metalen komen brengen. Wij beschikken over twee filialen. Eén in Renkum en één in Heteren.

MEER INFO

PARTICULIER

Als particulier bent u natuurlijk altijd welkom bij Tijo Reuvers Recycling. Heeft u na een verbouwing schroot en/of metaal over en wilt u daar graag van af? Kom gerust bij ons langs.

MEER INFO

OUD IJZER PRIJZEN

Bij Tijo Reuvers Recycling vinden we het al meer dan 3 generaties gebruikelijk om transparant te zijn. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van de dagelijkse, actuele oud ijzer prijzen.

BEKIJK PRIJZEN

U heeft een vraag? Wij het antwoord.

De beller is sneller. Bel Johan en word direct geholpen. Bel naar 0317313119. Klik voor meer informatie op de contact knop hieronder

Contact