Over Tijo Reuvers

ijzer en metaal recycling in Renkum en Heteren

over ons

Johan Reuvers

Johan Reuvers

Bedrijfsleider

Tinus Reuvers Sr.

Tinus Reuvers Sr.

Eigenaar

Tinus Reuvers Jr.

Tinus Reuvers Jr.

Transport en logistiek

Rio Reuvers

Rio Reuvers

Waakhond

over ons

Tijo Reuvers Recycling

Tijo Reuvers Recycling is een modern en efficiënt familiebedrijf, dat bestaat uit drie generaties Reuvers die samen werkzaam zijn in de recyclingbranche. Wij zijn een enthousiast en gedreven familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van oudijzer en andere metaalsoorten. Voor het opbergen en transporteren van recyclebaar materiaal gelden er een bijzonder aantal wetten en regels, waar wij ons aan moeten houden. Denk hierbij aan onder andere milieu-, veiligheid- en transportwetgeving. Om ons werk op een correcte manier uit te kunnen voeren, zijn wij aangesloten bij diverse instanties. Zo voldoen wij te allen tijde aan de laatste eisen.

Voor een bezoek aan Tijo Reuvers Recycling bent u van harte welkom in Renkum en Heteren. Op beide locaties beschikken wij over de mogelijkheid om zowel grote als kleine ladingen aan te nemen. Zowel in Renkum als in Heteren staat een weegbrug die tot 3,5 ton per keer kan wegen. In Heteren is er zelfs een industriële weegbrug die tot wel 60 ton per keer kan wegen!

Bovendien hebben wij op beide locaties diverse scheidingsmogelijkheden. Zo bent u er als klant en zijn wij als recyclebedrijf ervan verzekerd dat nagenoeg al het schroot en metaal direct én correct gescheiden kan worden. Op die manier dragen wij allemaal ons steentje bij aan de gezondheid van moeder natuur.

Bij Tijo Reuvers Recycling kunt u terecht voor allerlei materialen. Wij kopen en verkopen onder andere: aluminium, koper, zink, lood en RVS, PVC kabels, ijzer, gebruikte voertuigen en oude accu’s.

ZAKELIJK

Als zakelijke klant kunt u bij Tijo Reuvers Recycling al uw schroot en andere metalen komen brengen. Wij beschikken over twee filialen. Eén in Renkum en één in Heteren.

MEER INFO

Particulier

Als particulier bent u natuurlijk altijd welkom bij Tijo Reuvers Recycling. Heeft u na een verbouwing schroot en/of metaal over en wilt u daar graag van af? Kom gerust bij ons langs

MEER INFO

Oud ijzer prijzen

Bij Tijo Reuvers Recycling vinden we het al meer dan 3 generaties gebruikelijk om transparant te zijn. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van de dagelijkse, actuele oud ijzer prijzen.

BEKIJK PRIJZEN

Adres

Industrieweg 17
6871 KA Renkum

Poort van Midden
Gelderland Rood 6
6666 LT Heteren

Contact

info@tijoreuvers.nl
Kantoor 0317313119
Johan 0653524500
Tinus Sr. 0654985614

Open

Heteren:
Ma t/m vrij: 08:30 – 16:30 uur
Za 08:30 t/m 14:30 uur

Renkum
Ma t/m vrij: 08:00 – 17:30 uur
Za 08:30 t/m 15:30 uur

U heeft een vraag? Wij het antwoord.

De beller is sneller. Bel Johan en word direct geholpen. Bel naar 0317313119. Klik voor meer informatie op de contact knop hieronder

Contact