Particulier

particulier

Particuliere mogelijkheden

Als particulier bent u natuurlijk altijd welkom bij Tijo Reuvers Recycling. Heeft u na een verbouwing schroot en/of metaal over en wilt u daar graag van af? Kom gerust bij ons langs, u bent van harte welkom! U kunt zowel in Renkum als in Heteren terecht voor grote en kleine ladingen. Denk bijvoorbeeld aan kliko’s of kleine boedelbakken tot 750 kg. Maar ook met ruim gevulde containers (tot wel 40 kubieke meter) kunt u bij ons terecht.

Op beide locaties beschikken wij over diverse weegmogelijkheden. In Heteren beschikken wij zelfs over een industriële weegbrug, die tot wel 60 ton per keer kan wegen. Hier kunt u, uw schroot en/of metaal direct gescheiden afleveren. Zo bent u zo snel mogelijk van uw oud ijzer en schroot af, hebben wij het milieu een handje geholpen met het correct scheiden van diverse metalen en zorgen wij er met elkaar voor dat we zoveel mogelijk grondstoffen direct kunnen hergebruiken. Samen maken we er op deze manier een schonere wereld van!

Voor de opslag van metaal en ander schroot beschikt u zowel als zakelijke als particuliere klant over de optie om door ons containers te laten plaatsen. Samen met u stellen wij vast welke container geschikt is voor uw aanvraag en bepalen wij in overleg met u de ophaalfrequentie. Bij Tijo Reuvers Recycling hebben wij allerlei mogelijkheden, van een kliko tot een container tot wel 40 kubieke meter. Wij kijken hierbij zorgvuldig naar het volume, de aanwezige ruimte op uw terrein en de mogelijkheid om gescheiden of ongescheiden uw schroot en metaal te verzamelen.

Wij plaatsen containers

Voor de opslag van metaal en ander schroot kunt u als zakelijke en particuliere klant door ons een container laten plaatsen. Samen met u stellen wij vast welke container geschikt is voor uw aanvraag en bepalen wij in overleg met u de ophaalfrequentie. Bij Tijo Reuvers Recycling heeft u allerlei opties, van een kliko tot een container van wel 40 kubieke meter. Wij kijken zorgvuldig naar het volume, de aanwezige ruimte op uw terrein en de mogelijkheid om gescheiden of ongescheiden uw schroot en metaal te verzamelen.

containers