In- en verkoop van auto’s

Wij kopen alle auto’s. Ongeacht de staat, bouwjaar of merk

auto’s

In- en verkoop van auto’s

Tijo Reuvers Recycling staat lokaal bekend als een modern, efficiënt en enthousiast familiebedrijf die alweer drie generaties vol passie werkt in de recyclingbranche. Wij zijn gecertificeerd door het RDW en aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van milieu, veiligheid en recycling. Wij vinden het als familiebedrijf ontzettend belangrijk om aan onze toekomst te denken en proberen daarmee zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met alle voertuigen die onze klanten bij ons af willen leveren.

Ongeacht de staat van het voertuig kunt u er bij Tijo Reuvers Recycling ook voor kiezen om uw gebruikte voertuig op te laten halen. Wij brengen deze vervolgens naar ons filiaal in Renkum of Heteren. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw voertuig veilig kunnen ophalen en vervoeren. Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw gebruikte voertuig, garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd een vergoeding voor uw gebruikte voertuig, die is uiteraard afhankelijk van de staat en omvang van het voertuig. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kan dit ook vaak per e-mail of telefoon.

zakelijk

Als zakelijke klant kunt u bij Tijo Reuvers Recycling al uw schroot en andere metalen komen brengen. Wij beschikken over twee filialen. Eén in Renkum en één in Heteren.

MEER INFO

PARTICULIER

Als particulier bent u natuurlijk altijd welkom bij Tijo Reuvers Recycling. Heeft u na een verbouwing schroot en/of metaal over en wilt u daar graag van af? Kom gerust bij ons langs.

MEER INFO

OUD IJZER PRIJZEN

Bij Tijo Reuvers Recycling vinden we het al meer dan 3 generaties gebruikelijk om transparant te zijn. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van de dagelijkse, actuele oud ijzer prijzen.

BEKIJK PRIJZEN

U heeft een vraag? Wij het antwoord.

De beller is sneller. Bel Johan en word direct geholpen. Bel naar 0317313119. Klik voor meer informatie op de contact knop hieronder

Contact