Werkzaamheden

In -en verkoop auto’s, schroot en metaal recycling, container plaatsing,  in -en verkoop oude accu’s en meer.

tijo reuvers

zakelijk

Als zakelijke klant kunt u bij Tijo Reuvers Recycling al uw schroot en andere metalen komen brengen. Wij beschikken over twee filialen. Eén in Renkum en één in Heteren.

MEER INFO

PARTICULIER

Als particulier bent u natuurlijk altijd welkom bij Tijo Reuvers Recycling. Heeft u na een verbouwing schroot en/of metaal over en wilt u daar graag van af? Kom gerust bij ons langs.

MEER INFO

OUD IJZER PRIJZEN

Bij Tijo Reuvers Recycling vinden we het al meer dan 3 generaties gebruikelijk om transparant te zijn. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van de dagelijkse, actuele oud ijzer prijzen.

BEKIJK PRIJZEN

wij kunnen een hoop voor u betekenen

Wij lichten hieronder graag onze mogelijkheden voor u toe.

Bent u een particulier of heeft u een onderneming waar metaal en/of ijzer de basis is van uw producten? Dan heeft u waarschijnlijk regelmatig schroot-, oud ijzer- en/of metaalafval. Tijo Reuvers Recycling is al meer dan 3 generaties lokaal bekend als een modern, enthousiast en erkend familiebedrijf in de recyclingbranche. Buiten recycling van diverse metaalsoorten kunt u bij ons ook terecht voor de in- en verkoop van gebruikte voertuigen, plaatsen wij containers in diverse formaten en recyclen wij onder andere oude accu’s.

Voor het ophalen van grote hoeveelheden schroot- en metaalafval, accu’s en gebruikte voertuigen plaatsen wij in overleg containers. U betaalt hier geen huur voor en de container worden gratis geleverd. Wij bepalen in overleg met u vervolgens de ophaalfrequentie. Ook bestaat er de mogelijkheid om een contract met ons af te sluiten voor het verwijderen van restproducten (ferro en non-ferro). Het afval wordt gewogen, waarna er een kiloprijs met u wordt afgesproken. Zowel ons filiaal in Renkum als in Heteren beschikken over weegbruggen die ladingen tot 3,5 ton kunnen wegen. In Heteren is er zelfs een industriële weegbrug aanwezig die tot wel 60 ton per keer kan wegen. Zo bent u op beide locaties altijd van harte welkom voor zowel grote als kleine ladingen schroot- en metaalafval.

U kunt bij ons terecht voor het aanleveren van allerlei soorten ijzerschroot zoals kachels, fietsen, blikjes, velgen (zonder band) en allerlei ander huishoudelijk schroot. Ook met al uw elektronische apparatuur kunt u bij ons terecht. Denk daarbij aan: computers, telefoons, printers en alle soorten kabels (geen beeldschermen). Op die manier kunt u zowel met kleine als grote ladingen metaalafval altijd bij Tijo Reuvers Recycling in Renkum en/of Heteren terecht!

Wilt u graag meer informatie? Werp dan rustig een blik op onze website. Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik dan de contactgegevens onderaan iedere pagina om ons te bereiken. Wij zijn elke dag bereikbaar en helpen u graag verder.

 

 

In- en verkoop van auto’s

U kunt bij ons terecht met u schade en/of gebruikte auto’s, scooters, motoren en andere voertuigen.

Alle type voertuigen

Gebruikte auto's

Schade auto's

Oud ijzer en metaal recycling

Wij kopen en verkopen onder andere: aluminium, koper, zink, lood en RVS, PVC kabel, ijzer, gebruikte voertuigen en oude accu’s.

Eerlijke prijzen

Particuliere inname

Zakelijke inname

Container plaatsen

Voor de opslag van oud ijzer en metaal kunt u als zakelijke en particuliere klant door ons een container laten plaatsen.

Verschillende formaten

Gratis levering

Diverse ophaal mogelijkheden

Oude accu’s

Voor de in -en verkoop van oude accu’s kunt u bij TIJO Reuvers Recycling terecht. Wij garanderen een milieuvriendelijke recycling.

Grote en kleine hoeveelheden

Alle soorten en typen accu's

Milieuvriendelijke recycling

U heeft een vraag? Wij het antwoord.

De beller is sneller. Bel Johan en word direct geholpen. Bel naar 0317313119. Klik voor meer informatie op de contact knop hieronder

Contact