Oude accu’s

Wij kopen oude accu’s tegen eerlijke, actuele prijzen.

accu’s

Oude accu’s

Accu’s zijn natuurlijk niet meer weg te denken uit het hedendaagse bestaan. Nagenoeg overal is tegenwoordig een dergelijke stroomvoorziening in geplaats. En, net als veel gebruikersproducten, zitten er ook aan een accu een houdbaarheidsdatum. Naast het leveren van energie worden traditionele loodaccu’s ook gebruikt voor het opslaan van stroom.

De prijs die wij voor oude accu’s bieden is net als bij oud ijzer, schroot en andere metalen, afhankelijk van de toegezonden landelijke dagprijzen. De dagprijs van oude accu’s is afhankelijk van de LME koersen van lood. Beschikt u over meer dan één accu en wilt u graag een op maat gemaakt prijsvoorstel ontvangen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Maak vrijblijvend een afspraak, wij zullen dan langskomen en de accu’s beoordelen. Op basis daarvan zal Tijo Reuvers Recycling een passend prijsvoorstel voor uw oude accu’s doen. De afgehaalde lading wordt getransporteerd in speciale zuurbestendige bakken en vervolgens afgewogen. Er wordt daarna een ‘weegbon’ gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Wij betalen u vervolgens per kilo.

zakelijk

Als zakelijke klant kunt u bij Tijo Reuvers Recycling al uw schroot en andere metalen komen brengen. Wij beschikken over twee filialen. Eén in Renkum en één in Heteren.

MEER INFO

PARTICULIER

Als particulier bent u natuurlijk altijd welkom bij Tijo Reuvers Recycling. Heeft u na een verbouwing schroot en/of metaal over en wilt u daar graag van af? Kom gerust bij ons langs.

MEER INFO

OUD IJZER PRIJZEN

Bij Tijo Reuvers Recycling vinden we het al meer dan 3 generaties gebruikelijk om transparant te zijn. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van de dagelijkse, actuele oud ijzer prijzen.

BEKIJK PRIJZEN

U heeft een vraag? Wij het antwoord.

De beller is sneller. Bel Johan en word direct geholpen. Bel naar 0317313119. Klik voor meer informatie op de contact knop hieronder

Contact