Zakelijk

zakelijk

Zakelijke mogelijkheden

Als zakelijke klant kunt u bij Tijo Reuvers Recycling al uw schroot en andere metalen komen brengen. Wij beschikken over twee filialen. Eén in Renkum en één in Heteren. Op beide locaties is het mogelijk om uw lading te wegen en te scheiden. Zowel in Renkum als in Heteren kunt u terecht voor grote ladingen (tot 3,5 ton) en kleine ladingen.

U kunt uw schroot en oud ijzer natuurlijk ook door ons laten ophalen. Tijo Reuvers Recycling beschikt namelijk over een uitgebreid wagenpark. Van grijpkranen tot kiepwagens, van bakwagens tot een vrachtwagen combinatie met container. Eén van onze chauffeurs zal op locatie met een ervaren en getraind oog een schatting van de waarde van uw schroot en/of metaal maken en u een passend voorstel doen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw afval wordt afgevoerd. Gaat u akkoord, dan bent u weer verzekerd van een schoon pand en/of terrein.

Voor de opslag van metaal en ander schroot heeft u zowel als zakelijke als particuliere klant de optie om door ons een containers te laten plaatsen. Samen met u stellen wij vast welke container geschikt is voor uw aanvraag en bepalen wij in overleg met u de ophaalfrequentie. Bij Tijo Reuvers Recycling hebben we allerlei opties, van een kliko tot een container van wel 40 kubieke meter. Wij kijken hierbij zorgvuldig naar het volume, de aanwezige ruimte op uw terrein en de mogelijkheid om gescheiden of ongescheiden uw schroot en metaal te verzamelen.

 

Wij plaatsen containers

Voor de opslag van metaal en ander schroot kunt u als zakelijke en particuliere klant door ons een container laten plaatsen. Samen met u stellen wij vast welke container geschikt is voor uw aanvraag en bepalen wij in overleg met u de ophaalfrequentie. Bij Tijo Reuvers Recycling heeft u allerlei opties, van een kliko tot een container van wel 40 kubieke meter. Wij kijken zorgvuldig naar het volume, de aanwezige ruimte op uw terrein en de mogelijkheid om gescheiden of ongescheiden uw schroot en metaal te verzamelen.

containers